“Эч ким рак оорусунан өлбөшү керек”, дейт доктор Гупта.

(1) Биринчи кадам – кантты кошуп ичкенди токтотуу, денеде кант жок болгондо, рак клеткалары табигый түрдө өлөт.
(2) Экинчи этап – бир стакан лимон ширесин бир стакан ысык сууга аралаштыруу керек, бир айдан кийин рак клеткалары азаят, ысык лимон ширесин ичүү рактын алдын алат. Болгону ага шекерди салбаңыз. Ысык лимонад муздак лимонадка караганда ден соолукка пайдалуу. Мэриленд университетинин изилдөөсү табигый дарылар химиялык заттарга караганда 1000 эсе жакшыраак экенин көрсөттү.
(3) Рак коркунучун азайтуунун үчүнчү кадамы – эртең менен жана кечинде 3 аш кашык органикалык кокос майын колдонуу.

Эки дарылоо тең кант диабетин алдын алуу үчүн колдонсо болот. Билбестик шылтоо эмес. Мен бул маалыматты 5 жылдан бери айтып келем. Айланаңыздагыларга айтыңыз.
Сары жана кызгылт көк картошка ракты алдын алат.

01. Жеп-ичүү ашказан рагына чалдыгуу коркунучун көбөйтөт.
02. Жумасына 4 жумурткадан ашык жебеңиз.
03. Тооктун этин (сан ж.б.) жеш ашказан рагына алып келиши мүмкүн.
04. Тамактан кийин эч качан мөмө жебеңиз. Тамактын алдында мөмө жешибиз керек.
05. Айыз учурунда чай ичпеңиз.
06 Соя сүтүн азыраак колдонушуңуз керек.
07. Ачкарын помидор жеңиз (ач карын)
08. Чарчап калбаш үчүн күн сайын эртең менен тамактын алдында бир стакан суу ичиңиз.
09. Эч качан уктаардан алдында 3 саат мурун тамактанбаңыз.
10. Суудан баш тартуу кант диабетине жана кан басымдын жогорулашына алып келиши мүмкүн. Тамактануунун негизги негизи сууну көп алуу болушу керек.
11. Духовкада тост же бышырылган тост жегиле
12. Жатар алдында телефонуңузду алыс коюңуз.
13. Табарсык рагын алдын алуу үчүн күнүнө 10 стакан суу ичиңиз.
14. Түнкүсүн кошпогондо, күндүз көбүрөөк суу ичиңиз.
15. Күнүнө 2 чыныдан ашык кофе ичүү уйкусуздук жана ашказан ооруларына алып келет.
16. Майды акырындап сиңириш керек. Тамак сиңирүү 5-7 саатка чейин созулат.
17. Кечки саат 17:00дөн кийин азыраак жегиле
18. Банан, жүзүм, шпинат, ашкабак, шабдалы жесеңиз өзүңүздү жакшы сезесиз.
19. Күнүнө 8 сааттан аз уктоо мээнин иштешине таасирин тийгизет. Түштөн кийинки эс алуу сизди жаш көрсөтөт.
20. Бышырылган помидор чийкиге караганда жакшыраак дарылык касиетке ээ.
21. Лимондун ысык ширеси рак клеткаларын жок кылат. Жылуу лимон ширеси жашооңузду жакшыртат жана узак жашоого мүмкүндүк берет.
Күнүмдүк ичимдик ичүү үчүн жылуу сууга 2-3 тилим лимон кошуп коюңуз
Лимон рак клеткаларын жок кылуу үчүн эң жакшы ингредиент болгон жылуу сууда ачуу жыт калтырат.
Муздак лимон ширесинде С витамини гана бар, гипертониянын алдын алат.
Ысык лимон ширеси рак шишигинин өсүшүнө жол бербейт.
Клиникалык тесттер ысык лимон ширеси эффективдүү экенин көрсөттү.
Лимондун бул түрү менен дарылоо жаман клеткаларды жок кылбастан, дени сак клеткаларга да таасирин тийгизбейт.
Уландысы бар…
Лимон кислотасы жана лимон, лимон ширеси кан басымды түшүрүп, терең тамыр тромбозунун алдын алат. Кан айланууну жөнгө салуу менен кандын уюшун азайтат.

РАХАТ МИРЗАЛИЕВА
Которгон Аттокур Жапанов